Friday, 26 May 2017

+sInGaPoRe SoUvEnIrS gIvEaWaY bY cIk DaIsY+


Assalamualaikum dan selamat malam semua..
This is first time Cik Daisy buat Giveaway selepas hampir 6 tahun terlibat dalam dunia blogger. For the personal blog memang Cik Daisy tak aktif sangat berbanding blog untuk penulisan novel. I hope adalah yang sudi join ehh.. Pemenang akan dipilih secara random.. 

Syarat-syaratnya adalah :

1. Terbuka kepada semua blogger di Malaysia.

2. WAJIB follow this blog.. http://daisyneira-sheiraira93.blogspot.my/

3. Buat satu blog entry bertajuk “Singapore Souvenirs by Cik Daisy” dan copy Banner (backline kpd blog ini) di atas.

4. Tag 2 orang rakan blogger untuk join Giveaway ni.


5. Tinggalkan link anda di ruangan komen dalam entri ini sahaja.

Senang je kan syarat-syaratnya?? So, mari ramai-ramai memeriahkan “Giveaway” ini yea…

TARIKH TUTUP: 17 JULY 2017
Senarai Hadiah....
Tempat Pertama: Beg
Seorang Pemenang..

 Tempat Kedua:Keychain (1 per person)
6 Orang Pemenang..

Good luck dan selamat menjalani ibadah puasa untuk semua....



10 0000 orang yang cute:

Mrs Fuzy sweetsourleyra said...

menarik tu...
https://sweetsourleyra.blogspot.my/2017/05/singapore-souvenirs-by-cik-daisy.html

Zafirah Nazri said...

saya join , hehe

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/05/singapore-souvenirs-by-cik-daisy.html

nadia md radzi said...

SAYA JOIN YE
http://daisyneira-sheiraira93.blogspot.my/2017/05/singapore-souvenirs-giveaway-by-cik.html

antynid said...

goodluck :)

Lea Azleeya said...

Lahai hadiah beg.. bestnyee... leh letak kain solat.. nk join jugak la nnti..

Sheira said...

@Mrs Fuzy sweetsourleyra
thanks join dear..good luck..

Sheira said...

@Zafirah Nazri

thanks join dear..good luck k..muah3x..

Sheira said...

@Lea Azleeya
mari..mari..jemput join sekaki...

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Dah lama join (30/5)... Lupa nak hantar link kot...

http://jombercontest.blogspot.my/2017/05/singapore-souvenirs-by-cik-daisy.html

Cuya said...

saya dh lme join hritu...tkut sis tk pasan..

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2017/05/singapore-souvenirs-by-cik-daisy.html